کد خبر:86800
پ
Dina

دوره آموزش تخصصی “سامانه اسکان اضطراری” در هلال‌احمر فارس برگزار شد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان فارس از برگزاری دوره تخصصی “سامانه اسکان اضطراری” ویژه مسئولین امداد و کارشناسان شعب جمعیت فارس خبر داد. وی با تاکید بر فراگیری مطلوب کار با سامانه اسکان اضطراری مسئولین امداد و همچنین کارشناسان و امدادگران شعب جمعیت هلال احمر استان فارس، بیان کرد: سامانه جامع اسکان و تغذیه اضطراری (در مواقع بحران) ، مشتمل بر ماژول‌های نرم‌افزاری با رویکردهای ایجاد زیرساخت جامع اطلاعات، ارزیابی و ایجاد شناسنامه امدادی خانوار و توزیع اقلام امدادی است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ مهدی خوبیار با اعلام این خبر اظهار کرد: یکی از وظایف مهم جمعیت هلال‌احمر در زمان بروز حوادث و موقعیت‌های اضطراری خدمت‌رسانی دقیق و آرامش بخشی به بازماندگان و آحاد مردم است.

خوبیار با تاکید بر فراگیری مطلوب کار با سامانه اسکان اضطراری مسئولین امداد و همچنین کارشناسان و امدادگران شعب جمعیت هلال احمر استان فارس، بیان کرد: سامانه جامع اسکان و تغذیه اضطراری (در مواقع بحران) ، مشتمل بر ماژول‌های نرم‌افزاری با رویکردهای ایجاد زیرساخت جامع اطلاعات، ارزیابی و ایجاد شناسنامه امدادی خانوار و توزیع اقلام امدادی است.

وی ادامه داد: این فرآیند به صورت ساده‌سازی شده جهت عملیاتی شدن سامانه، در قالب نسخه تلفن همراه نیز توسعه یافته است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان فارس افزود: این سامانه با هدف امدادرسانی هرچه سریعتر به وسیله‌ی خودکارسازی فرایندها، شفاف‌سازی و مستندسازی فرایند ثبت اطلاعات آسیب‌های وارده به خانوار آسیب‌دیده، توزیع اقلام امدادی و کمک های مردمی و بین المللی به خانوارها و ارتباطات لحظه‌ای آن با اقلام امدادی موجود در انبار و جلوگیری از اتلاف زمان و منابع و کاهش هزینه‌ها و تسریع در پاسخگویی از طریق الکترونیکی‌سازی فرایندها، توسعه یافته است.

خوبیار اذعان کرد: در ساختار فناوری اطلاعات این فرایند، می توان تخصیص انواع اقلام امدادی درگیر در حوادث را نیز ثبت و پیگیری کرد.

بیشتر بخوانید
در قالب طرح "نذرآب4" انجام شد: ارائه خدمات هلال‌احمر اردبیل به 1400 نفر در کرمان

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارزیابی شعب طبق شاخص های در نظر گرفته شده در ۶ ماهه نخست سال جاری بر ثبت اطلاعات امدادگران در سامانه و تکمیل پرونده های امدادگران تاکید کرد.

مهدی خوبیار جذب امدادگر در شعب را مهم دانست و گفت: واحد امداد و نجات به عنوان پیشانی جمعیت هلال احمر بخصوص در شعبی که دارای پایگاه های بیشتری هستند باید بیش از پیش تقویت شود.

خوبیار در ادامه به لزوم چک کردن موتور پمپ ها، موتور برق ها، زنجیر چرخ ها، لجستیک، فنی امدادگران، پنجشنبه های امدادی، دوره های بازآموزی در شعب و همچنین توزیع هشت سیم کارت ثریا بین شعب اشاره کرد.

دوره آموزشی سامانه اسکان اضطراری به دلیل رعایت پرتوکل های بهداشتی در سه روز به تفکیک شعب در سه بخش در مرکز استان برگزار شد.

منبع: روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس

آژانس خبری بحران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید