کد خبر:85800
پ
Dina

خبر خوش مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام برای کشاورزان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام از امهال تسهیلات خسارات‌دیدگان بخش کشاورزی استان در سال ۹۹-۴۰۰ به مدت ۳ سال خبر داد. وی از ابلاغ تصویب نامه هیئت وزیران به دستگاه های اجرایی درخصوص کمک به آسیب دیدگان بخش کشاورزی ناشی از خشکسالی خبر داد و اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران در جلسه مورخ ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ کارگروه موضوع بند (خ) ماده (۳۳) قانون موظف است در شهرستان هایی که در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته است و توسط سازمان مدیریت بحران کشور اعلام گردیده مشمولان واجد بهره‌مندی از امهال تسهیلات موضوع این تصویب نامه را به بانک های عامل معرفی کند.

«آیت قیصربیگی» در گفت‌وگو با ایسنا، از ابلاغ تصویب نامه هیئت وزیران به دستگاه های اجرایی درخصوص کمک به آسیب دیدگان بخش کشاورزی ناشی از خشکسالی خبر داد و اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران در جلسه مورخ ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ کارگروه موضوع بند (خ) ماده (۳۳) قانون موظف است در شهرستان هایی که در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته است و توسط سازمان مدیریت بحران کشور اعلام گردیده مشمولان واجد بهره‌مندی از امهال تسهیلات موضوع این تصویب نامه را به بانک های عامل معرفی کند.

دبیر ستاد مدیریت بحران استان گفت: بانک های عامل موظف هستند طبق این بخشنامه ضمن بخشودگی سود، کارمزد و جرائم تسهیلات دریافتی خسارت دیدگان بخش کشاورزی که در سال زراعی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دچار خشکسالی شده‌اند و سررسید بدهی آنها در سال ۱۴۰۰ است اصل تسهیلات دریافتی را به مدت سه سال امهال کنند.

وی با عنوان این مطلب که بخشنامه اخیر برای طی کردن فرایند قانونی و اجرا به جهاد کشاورزی استان ابلاغ شده است، افزود: بر اساس بخشنامه مذکور مشمولین تصویب نامه های قبلی در خصوص امهال تسهیلات بند (خ) ماده (۳۳) از شمول این تصویب نامه خارج‌اند.

قیصربیگی در ادامه با عنوان این مطلب که بر اساس پیگیری‌ها و برآوردهای انجام شده استان ایلام در صدر استان های آسیب دیده از خشکسالی در کشور قرار گرفته است، تاکید کرد: بر اساس گزارش سازمان هواشناسی و سازمان مدیریت بحران کشور استان های ایلام، چهار محال بختیاری، کرمانشاه و هرمزگان با ۱۰۰ درصد خشکسالی در صدر استان های کشور قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید
زاینده رود مهمترین مساله اصفهان/اقتدار برای احیای زاینده رود همانند احیای دریاچه ارومیه ضروری است!

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام همچنین از اعطای تسهیلات قرض الحسنه بانکی برای جبران خسارت ناشی از خشکسالی آسیب دیدگان بخش کشاورزی در این بخشنامه خبر داد و گفت: مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه بانکی (برای کل کشور) نیز از طریق بانکهای عامل و با معرفی جهاد کشاورزی با ضمانت زنجیره ای برای جبران خسارت ناشی از خشکسالی سال آبی جاری به آسیب دیدگان بخش کشاورزی پرداخت می شود که در این زمینه بدهی و معوقات و چک برگشتی احتمالی آسیب‌دیدگان به بانک ها مانع از دریافت این تسهیلات نخواهد بود.

وی ضمن اینکه خواستار تعیین به موقع ذینفعان مشمول تسهیلات مذکور توسط جهاد کشاورزی و بانک های عامل استان شد، افزود: همچنین بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران مقرر شده است مبلغ یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تملک دارایی سرمایه ای از محل منابع بند (م) ماده ۲۸ قانون الحاق به منظور تامین آب کشاورزی اضطراری در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و نیرو قرار گیرد که دستگاه های متناظر در استان بایست پیگیر جذب این اعتبارات باشند.

قیصربیگی در پایان افزود: مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو در استان موظف هستند گزارش عملکرد این تصویب نامه را در مقاطع زمانی سه ماهه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی و ستاد مدیریت بحران استان ارسال کنند.

بیشتر بخوانید
حجم آب سد مهاباد به کمترین میزان خود طی ۶ سال اخیر رسید

 

منبع: ایسنا

آژانس خبری بحران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید